"Гіві" "поклав" купу бойовиків": Бійці ЗСУ розповіли про спроби штурму їхніх позицій поблизу Авдіївки (відео)

Російське командування перекинуло під Авдіївку близько двох сотень "відпускників".

Терорист Гіві. Фото: UANEWS.

Напередодні підрозділи біля Авдіївки поповнили близько двох сотень спецпризначенців з боку бойовиків. Їхнє основне завдання - штурмувати позиції українських армійців, які боронять місто. Про це повідомив заступник командира 72-ї механізованої бригади Олександр Самарський, пишуть Патріоти України з посиланням на 5 канал.

"Я так розумію, що "Гіві" не виправдав довіри свого керівництва та російських кураторів та безрезультатно "поклав" купу людей. При цьому нічого не змінилося. Тому, за нашою інформацією, учора було перекинуто до 160 людей зі спецназу з того боку для проведення штурмових дій саме наших позицій", - зазначив він.

"Учора ввечері намагалися штурмувати наші позиції, проте безрезультатно. Атаку ми відбили, усе нормально. Позиції тримаємо, ніхто не збирається нікуди відступати", - запевнив він.

За словами Самарського, на позиціях наразі перебуває одна з найкращих бригад ЗСУ. "Ми жодного клаптика свої землі нікому не збираємося віддавати і не віддамо", - наголосив він.

Раніше військовий з позивним "Мартін Брест" розповів, що батальйон "Сомалі" - угруповання терориста Михайла Толстих ("Гіві") - зазнало втрат у 40%.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...