Глава "ЛНР" начебто живий і начебто "в строю", тільки його ніхто не бачив

Натомість в Луганську бачили кортеж з дорогих авто, карет "швидкої допомоги" і автоматників, який направлявся до російського кордону і міг належати Плотницькому.

Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький. Фото: ednist.info.

Інформація про те, що ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький поправився після замаху і навіть приступив до роботи, активно тиражується сепаратистськими ЗМІ, але перед громадськістю він до цих пір не з'явився, повідомляють Патріоти України з посиланням на Donbass.UA.

Плотницький пропав з поля зору ЗМІ 6 серпня, після того, як на нього нібито було скоєно замах. На сьогоднішній момент є два його звернення до "співвітчизників". Перше аудіозвернення Плотницького, в якому він запевняв, що "нічого серйозного не сталося" і він "скоро буде на роботі" з'явилося вже ввечері після замаху.

9 серпня в ЗМІ з'явилося письмове звернення Плотницького, в якому ватажок "ЛНР" запевнив, що повернувся до роботи "в звичному режимі", і вже "регулярно проводить зустрічі і наради".

В "адміністрації ЛНР" інформацію про "чинного главу" активно підтримують, але теж пропонують вірити на слово. Так, наприклад, сьогодні "керівник адміністрації глави ЛНР" Ірина Тейцман на нараді з главами окупаційних адміністрацій запевнила, що Плотницький у вівторок нібито провів кілька зустрічей з "главою МНС" і "керівниками Міністерства сільського господарства і продовольства".

Нагадаємо, в результаті вибуху, що стався вранці 6 серпня в Луганську поруч з автомобілем Плотницького, ватажок "ЛНР" отримав поранення і був госпіталізований. За інформацією української розвідки, Плотницький отримав поранення, несумісні з життям. У той же час сепаратистські ЗМІ запевнили, що життя Плотницького поза небезпекою.

Додамо, в соцмережі 7 серпня з'явилася інформація про те, що нібито Плотницького відвезли в РФ. Жінка бачила "серйозний" кортеж з джипів, БТРів, машин швидкої допомоги і автоматників на трасі, що веде до Ізварінського прикордонного пункту пропуску. Луганчанка помітила, що такий кортеж по кишені може бути тільки Плотницькому.

Офіційної інформації з цього приводу поки не надходило.

"Лише ППО недостатньо": Мусієнко пояснив, як захистити Одесу від російських ударів

субота, 4 травень 2024, 6:25

Військовий експерт Олександр Мусієнко поділився думкою, як захистити Одесу від ворожих обстрілів, зазначивши, що наявність ППО є важливим елементом, але недостатнім, зважаючи, що ворог б’є в тому числі надзвуковими ракетами. Про це він сказав в ефірі т...

Помста пану Фіцо у стилі Макіавеллі: Італія передасть Україні комплекс SAMP/T, який прикривав Словаччину до приходу проросійського уряду - ЗМІ

субота, 4 травень 2024, 6:15

Коли 2022 року прозахідний уряд Словаччини надавав свої радянські ЗРК та ракети до них Україні, Італія позичила свій SAMP/T щоб прикрити небо союзниці. Тепер ситуація змінилась. Італія планує затвердити черговий пакет військової допомоги Україні до сам...