Гнів народу - більше нічого: Найєм розповів, чого насправді бояться українські політики і корупціонери (відео)

Озлобленості людей чиновники бояться на рівні тваринного страху, запевняє нардеп.

Мустафа Найєм. Фото: скрін відео

У п'ятницю ввечері, 27 листопада, народний депутат і заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Мустафа Найєм в ефірі політичного ток-шоу "Шустер LIVE" розповів про страхи політиків і корупціонерів. Про цю інформацію повідомляє 3s.tv, передають Патріоти України.

За словами Найєма, у розмові з різними чиновниками він дізнався, чого насправді бояться корупціонери. Виявляється, чиновники не бояться "погоріти" на хабарі або втратити хорошу посаду.

"Я був в тих кабінетах багато разів, розмовляв з різними людьми. Вони не бояться викриття, втратити крісло і навіть гроші. Вони бояться злоби людей. Це тваринний страх, який змушує їх робити такі речі, про які ви навіть не здогадуєтесь", - зазначив представник Найєм.

Представник України в ООН іронічно натякнув на руйнування Кримського мосту

четвер, 2 травень 2024, 12:14

Представник України в ООН Сергій Кислиця натякнув, що Керченський міст у тимчасово окупованому Криму буде зруйновано. Він опублікував іронічний колаж у соцмережі X, передають Патріоти України. Кислиця опублікував картинку з різними видами мостів, у яко...

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...