Гоблін назвав космічну цифру українських туристів в анексованому Криму

Фото з кримських пляжів доводять зворотнє.

Туристів  - яблуку ніде впасти. Фото: Твіттер.

Так званий глава Криму Сергій Аксьонов "Гоблін" заявив, що близько 500 тисяч українських туристів щорічно відвідують півострів після його анексії Росією. "Вони відчувають себе тут комфортно, ніяких перешкод їм немає: розмовляють українською, в магазинах їм спокійно відповідають", - сказав Аксьонов, передають Патріоти України з посиланням на ТАСС.

За його словами, ніхто з жителів регіону на громадян України "негативно не реагує".

"Спробуйте на західній Україні походити по магазинах і російською питання ставити. Самі знаєте, яке відношення там", - заявив Аксьонов.

Він також зазначив, що масове відвідування півострова іноземцями утруднено через відсутність прямого авіасполучення з зарубіжними країнами через санкції.

"Я впевнений, що, коли закінчаться санкції, іноземні туристи поїдуть до Криму у великій кількості, щоб відвідати цей дуже красивий регіон РФ", - додав глава регіону.

При цьому користувачі соцмереж свідчать про протилежне.

"Щолкіно. Миле фото - туристи і захід вчорашній", - пише користувачка Twitter Роксолана під фото з порожнім пляжем.

"Навіть шезлонг намагається з*батися з Криму", - прокоментував фото користувач під ніком Porn Cat.

На інших від зображення нахлинули ностальгічні спогади.

"Я так сумую за Кримом. Захід - найулюбленіше, вино і фрукти у татарина в Рибачому... Євпаторія.... При русні не поїду", - написала HelenUkraine.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...