Голова французького МЗС розповів про нові консультації у "нормандському форматі"

Жан-Марк Еро також заявив, що санкції проти РФ продовжуватимуться до повного виконання мінських угод.

Жан-Марк Екро та Павло Клімкін. Фото:http://glavcom.ua

Найближчими днями у Франції відбудуться чергові консультації у "нормандському форматі". Про це сьогодні повідомив міністр закордонних справ Франції Жан-Марк Еро на спільному брифінгу з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

"У найближчі дні у Парижі ми будемо далі проводити чергові консультації у "нормандському форматі". Навіть якщо ми просуваємося маленькими кроками, і часто нас звинувачують у тому, що це за маленькі кроки, але кожен раз ми просуваємося і ми не відступимо. Ми не можемо змиритися зі статусом-кво", - наголосив він.

Жан-Марк Еро також заявив, що санкції проти РФ продовжуватимуться до повного виконання мінських угод.

"Ми одностайні, що санкції будуть продовжуватися доти, поки не буде виконаний Мінськ. Але при цьому санкції не є метою, це засіб, який допомагає виконанню мінських угод", - наголосив він.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...