"Господь попустить": Під час візиту президента з томосом до Черкас трапився неприємний інцидент (відео)

Чи була та людина російським агентом, свідомим антипорошенківцем , чи дійсно стурбованою за долю країни - не відомо. Однак президент розцінив інцидент як провокацію. Принаймні це свідчить ,що люди прийшли на зустріч не по рознарядці, як в РФ
Петро Порошенко в Черкасах. Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко в Черкасах у п'ятницю, 18 січня, назвав чоловіка після питання, коли він почне боротися з корупцією, "московським провокатором". Відповідне відео було опубліковано в Facebook, зазначають Патріоти України.

Глава держави перебував у місті в рамках робочого візиту, присвяченому наданню томосу про автокефалію ПЦУ. Під час зустрічі з жителями Черкас до голови держави звернувся представник громадської організації роботодавців області:

"Вибачте, Петре Олексійовичу, скажіть, а коли будете боротися з корупцією?", - запитав чоловік російською.

"Господь попустить": Порошенко порадив "провокатору" сходити в церкву (відео)

Спершу президент проігнорував питання. В кадрі чути прохання від присутніх, щоб активіст заспокоївся. Чоловік наголосив, що проблема боротьби з корупцією - найважливіша.

"Корупція - це ракова пухлина", - заявив активіст і запитав, коли можна потрапити до нього на прийом.

"Вас Господь попустить. Ми зараз з іншою метою тут", - сказав Порошенко.

Глава держави висловив думку, що чоловік є провокатором. "Бачите, прислали людину, яка навіть українську мову не вивчив. Ось ці всі московські провокатори, вони нас тут зараз намагаються розколоти", - заявив президент.

Він звернувся до присутніх: "Молимося за Україну, за Єдину церкву, за єдність нашого українського народу... і нехай вони почують наше - Слава Україні!"

"Героям слава!" - вигукнули люди навколо.

"Це вам відповідь, пане провокатор", - звернувся до активіста Порошенко. Чоловік заявив, що є таким же українцем і додав, що просто не хоче, щоб в країні була корупція.

Теракт у "Крокус Сіті Холі" демонструє слабкість Путіна: У The Times описали три сценарії, які чекають на РФ

п’ятниця, 29 березень 2024, 6:27

Нещодавній теракт у торговому центрі "Крокус Сіті Хол" продемонстрував хиткість позиції російського диктатора Володимира Путіна, а також неготовність апарату безпеки Росії до відповідних викликів, передають Патріоти України з посиланням на The Times. ...

Вчасно повернувся з України щоб сходити на концерт: Внаслідок важкого поранення у Крокус Сіті Холі віддав кінці "велика шишка" ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:00

Полковник спецназу ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол, повідомляє видання Медиазона. Про смерть полковника йдеть...