Господарю Кремля загрожує повна втрата репутації: В США виклали "Путінський архів" - свідчення злочинів і корупції (відео)

Фізику вчили? Остання крапля терпіння в переповнене відро помиїв. Хлине звідти - не зупинити.

Володимир Путін - "герой" відкритого досьє на клептократичні режими. Фото: discussiya.comАмериканський проект Kleptocracy Initiative запустив сайт, на якому у відкритий доступ викладені документи, що свідчать про корупцію в клептократичних режимах, повідомляють Патріоти України про інформацію, що з'явилася на сайті Нескучные новости.

"Зараз найбільше досьє зібрано на Росію і Україну. Особиста сторінка президента Росії Володимира Путіна містить 800 документів, з якими може ознайомитися кожен, кому цікаво, як влаштовані клептократичні держави. Наприклад, на сайті можна знайти копію ордера на арешт чинного депутата Держдуми Владислава Резника, виданого іспанським урядом", - повідомляє журналістка на відео.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...