Готовий до зустрічі та переговорів: Трамп розказав, коли може скасувати санкції проти Москви

Новий президент США готовий налагодити діалог з Путіним.

Дональд Трамп. Фото: pravda-tv.ru

Обраний президент США Дональд Трамп заявив, що збереже санкції щодо Росії "принаймні протягом певного періоду часу". Про це він заявив в інтерв'ю Wall Street Journal, повідомляють Патріоти України.

"Якщо ви ладите, і якщо Росія дійсно допомагає нам, навіщо комусь санкції, якщо цей хтось робить деякі дійсно гарні речі?", - зазначив Трамп.

Він також заявив, що міг би зняти з Росії санкції, введені в кінці грудня адміністрацією Барака Обами за ймовірні кібаретаки, якщо Москва буде корисною в боротьбі з терористами і досягненні інших цілей, важливих для Вашингтона.

Трамп також сказав, що готовий зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним через деякий час після інавгурації 20 січня. "Я розумію, що вони хотіли б зустрітися, і я абсолютно не проти", - зазначив він.

У Повітряних силах назвали єдиний спосіб протидії російським КАБам та ФАБам

вівторок, 7 травень 2024, 3:25

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш повідомив, що єдиний спосіб ефективно боротись з російськими КАБами та ФАБами - знищувати носії цих бомб. Про це він заявив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Якщо ми говоримо про ФАБ-1500, яким росіяни...

Хоча вибори все одно нелегітимні: США визнають Путіна "президентом" РФ

понеділок, 6 травень 2024, 22:15

Сполучені Штати не будуть направляти представника на так звану «інавгурацію» російського диктатора Володимира Путіна, яка відбудеться 7 травня. Про це на брифінгу повідомив речник Державного департаменту США Метью Міллер, передають Патріоти України. Зо...