ГПУ береться за Гепу: Луценко заявив про обшуки у Кернеса - Добкіна теж не минули

Ще один фігурант кримінальної справи чинив опір, виїхав підрозділ Альфи.

Кернес і Добкін. Фото: ЖЖУ Харкові з самого ранку тривають обшуки у приміщеннях, які належать меру Геннадію Кернесу та матері депутата Добкіна. Про це "Українській правді" заявиви генпрокурор Юрій Луценко, повідомляють Патріоти України.

"Сьогодні з сьомої ранку в Харкові тривають обшуки, плануються десятки. У місто виїхали 100 співробітників ГПУ і співробітники СБУ", - повідомив він. "Обшуки відбуваються у зв'язку з кримінальною справою відносно організації схеми з розкрадання 654 га землі Харкова на суму 4 млрд грн", - пояснив він.

"В організації схеми підозрюють керівництво міста. Зайшли з обшуками в Національ до Кернеса (в цьому готелі мешкає Кернес - УП)", - розповів він.

"Також з обшуками прийшли і в будинок, який належить матері Добкіна, але він приїхав показав прописку, а згідно із законом це недоторканне житло народного депутата", - додав генпрокурор. "Ще один фігурант кримінальної справи чинив опір, виїхав підрозділ Альфи", - додав він.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...