ГПУ готує арешт Каська: Нардепи вже просять відпустити прокурора на поруки

"Мета ГПУ - заховати мене під варту" - впевнений Касько.

Віталій Касько. Фото:nowyny.eu

Екс-заступнику генпрокурора України Віталію Каську вручили клопотання про взяття під варту. "Як виявилося, допит був виключно приводом, щоб вручити мені і моїм адвокатам клопотання про взяття під варту. Мені вручили клопотання про взяття під варту, яке сьогодні планують передати до Печерського районного суду Києва, щоб обрати такий запобіжний захід. Таким чином мета ГПУ - заховати мене під варту", - розповів Касько в ефірі телеканалу Newsone, інформують Патріоти України.

"У коридорі мені вручили ще одну повістку про явку по іншому кримінальному провадженню в понеділок. Кримінальні провадження з'являються в ГПУ щодня пачками, і це ще раз підтверджує наміри цих людей", - підсумував Касько.

Відзначимо, що член фракції Радикальної партії Ігор Мосійчук у себе на сторінці в Facebook написав, що депутати готові взяти Каська на поруки. З аналогічною ініціативою виступив і нардеп від БПП Мустафа Найєм.

Як повідомлялося раніше, Віталій Касько заявив під час перерви в його допиті в ГПУ, що кримінальне провадження проти нього є політичним замовленням.

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...