Група депутатів "під коксом" написала українським папуасам, як будувати країну: Томенко про "дебільний" проект реформування Ради, написаний євродепутатами (відео)

За словами нардепа, європейські депутати перетворюють український парламент у радянську Верховну Раду.

Микола Томенко. Фото: скрін відео

Народний депутат України Микола Томенко жорстко розкритикував проект реформування українського парламенту, розроблений на основі рекомендацій від колишнього президента Європейського парламенту Пета Кокса. Про це Томенко розповів в інтерв'ю журналістам каналу 112 Україна, зазначають Патріоти України.

Томенко вважає, що документ, який передбачає реформування Верховної Ради складений нерозумно. За словами Томенка, цей проект європейські депутати писали під дією наркотиків.

"Я умовно називаю, що група депутатів "під коксом" написала українським папуасам, як будувати країну. Такого тексту, написаного по-дебільному, я ще не бачив у парламенті. Він за стилем неадекватний, і друге – половина тексту написана в регламенті", - сказав Томенко.

За словами нардепа, європейські депутати перетворюють український парламент у радянську Верховну Раду.

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...