Губа московська: РФ пропонує співпрацю в боротьбі з тероризмом в обмін на Україну, - заступник генсека НАТО

Александр Вершбоу заявив, що НАТО не змінить свою політику щодо України в обмін на співпрацю з Росією.​

Александр Вершбоу. Фотоargumentua.com

НАТО не змінить свою політику щодо підтримки України, незважаючи на можливу співпрацю з Росією в боротьбі проти тероризму. Про це заявив заступник генсека НАТО Александр Вершбоу, повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу НАТО.

Вершбоу відвідав Литву, де дав спільну прес-конференцію з президентом країни Далею Грібаускайте. "РФ ставить питання, як ніби ми повинні співпрацювати проти тероризму і скасувати наші заходи, які були вжиті у відповідь на їх агресію проти України. Ми не підемо ні на яку операцію", - сказав Вершбоу.

Він підкреслив, що РФ порушила базові принципи безпеки в Європі. "І навіть якщо ми будемо більше співпрацювати проти тероризму, ми відповімо на агресію, і нелегальну анексію Криму зокрема", - підсумував Вершбоу.

8 березня генсек НАТО Йенс Столтенберг заявив, що Північноатлантичний альянс продовжить докладати зусиль для того, щоб Мінські угоди виконувалися.

Чи чекають на Україну відключення світла або блекаути через російські обстріли: Шмигаль зробив заяву

понеділок, 29 квітень 2024, 14:26

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль прокоментував, коли в Україні можуть статися масові відключення електроенергії через російські ракетні удари. Своєю думкою він поділився в ефірі телемарафону. "Це сенситивна інформація. Я би, звичайно, не хотів да...

"Закони фізики, мабуть, це єдині закони, які працюють": Танкіст розповів, чи виправдали сподівання легендарні "Леопарди"

понеділок, 29 квітень 2024, 13:56

Рік тому Німеччина передала Україні свої легендарні танки. Танкіст, головний сержант роти Ігор Ігнатенко розповів, чи виправдали сподівання ці броньовані бойові машини. В ексклюзивному інтерв’ю Наталі Островській військовий відповів, чи змінили "Леопар...