"Гуманітарна допомога": Росія пригнала в "ДНР" 6 танків

Російські бойовики демонстративно переміщують військову техніку в район Донецька.

З РФ в "ДНР" перекинули 6 танків. Фото: informator.media.

З Росії для потреб бойовиків «ДНР» пригнали шість танків типу Т-64Б і Т-72БА. Як повідомив на сторінці в Facebook координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук, перекидання танків здійснювалися через Дебальцеве і Єнакієве, повідомляють Патріоти України.

«На доукомплектування танкового батальйону «3-й омсбр» «Беркут» «першого армійського корпусу ДНР» надійшло шість танків типу Т-64Б і Т-72БА, перекинутих з РФ. Перекидання танків здійснювалася через Дебальцеве і Єнакієво», - написав Тимчук.

Крім того, за даними «ІС», в районі Стаханов - Ірміно противник ущільнив другий тактичний ешелон: між Ірміно та Кіровським фіксувалося переміщення бронетехніки (6 одиниць МТ-ЛБ і 4 од. БМП-1.

Також, за інформацією Тимчука, автотранспорт активно йде на Донецьк (до 20-ти вантажівок за добу). В районі Ірміно демонстративно переміщалася мобільна група бойовиків з 82-мм мінометами і реактивними установками 9П132 «Град-П» ( «Партизан»).

Українців наймають на роботу в "Армію відновлення": Гетманцев розповів, як працює програма

четвер, 9 травень 2024, 16:22

Програма "Армія відновлення" залучила понад 120 тисяч осіб для виконання суспільно важливих робіт на оплачуваній основі. Усього подібні роботи організовано у 19 регіонах держави з найбільшим обсягом у Харківській, Донецькій та Київській областях. Про ц...

Британська розвідка оцінила, чи вдалося РФ досягти успіхів біля Часового Яру

четвер, 9 травень 2024, 15:43

озвідка Великої Британії повідомила, що, попри значну кількість атак, Росія у квітні не досягла великих успіхів на сході й зазнала значних втрат. Деталі: За словами відомства, кількість атак на околиці Часового Яру з березня по квітень 2024 року зросла...