"І коли це г*вно там стоїть і бекає, противник думає, що така у нас вся нація" - Ківа пояснив свою появу на росТБ

Радник Авакова погодився виступити на пропагандистському каналі в РФ, щоб бути опонентом проросійським політикам з України.

Ілля Ківа. Фото:http://glavcom.ua/

Радник міністра внутрішніх справ Ілля Ківа погодився з'явитися в ефірі кремлівського телеканалу Росія 1, щоб виступити в якості опонента проросійським політикам з України. Про це Ківа заявив в інтерв'ю сайту Online.ua, коментуючи свою появу на російському телебаченні, передають Патріоти України.

"Вода і камінь точить, комусь подобається це, а комусь ні. Я став не відомим, але пізнаваним, у мене завжди жорстка позиція. Це все через соцмережі було, фейсбук. Ми там домовилися про те, що вони не принижують, багато чого не дали сказати, що хотів", - повідомив радник глави МВС.

"У нас було два ефіри, в перший ми проговорили 40 хвилин, але фізично вони не могли це дати в ефір, мовляв, якщо дадуть, то їх в кращому випадку посадять. Я все одно виклав цей ефір на фейсбук, щоб вони не спотворили, це моє право", - зазначив він.

За словами Ківи, під час другого ефіру в студії були присутні "деякі люди".

"І вся Росія дивиться на г*вно, яке сидить у студії, ці Олійники, Шуфричі, Королевські (колишні регіонали Володимир Олійник, Нестор Шуфрич, Наталія Королевська - ред.). Ми можемо бути ворогами, але нас Батьківщину вчили любити за однією партою, і зрадника навчили ненавидіти все одно, ми зараз по різні боки, але ставлення до цих людей не зміниться. І коли це г*вно там стоїть і бекає, страшно те, що противник думає, що така у нас вся нація", - пояснив він.

Ківа підкреслив, що тільки цей аргумент змусив його погодитися на виступ на росТБ. "Ми зовсім інші, ми готові боротися за свою землю, віддавати своє життя", - підсумував він.

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...

"Вони володіють українською мовою або суржиком": У Раді резервістів ЗСУ назвали ймовірні завдання російських ДРГ у разі появи на Київщині

четвер, 28 березень 2024, 16:39

Проникнення розвідувально-диверсійних груп ворога в столицю може вплинути на рівень застосування Росією масованих атак, це надзвичайно серйозно. Про це повідомив військовослужбовець ЗСУ, голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко в етер...