І ця незабаром очолить Казахстан? Донька Назарбаєва потрапила в скандал через дітей-інвалідів

За рік державу очікують президентські вибори, подейкують що батько саме Даригу висуне на найвищу посаду держави.

Дочка екс-президента Казахастана Даріга Назарбаєва, після того як стала спікером Сенату, виявилася в центрі скандалу. Вона назвала виродками дітей-інвалідів, і ці одкровення потрапили в мережу, повідомляють Патріоти України.

Користувачів обурила її пропозиція в виховних цілях водити дітей на екскурсії в спеціальні дитбудинки. "Я вважаю, що потрібно час від часу дітей водити на екскурсію в будинки дитини, в інтернати для дітей-інвалідів. Щоб вони бачили, який результат непродуманого, передчасного статевого життя", - пояснила дочка Назарбаєва. - І дітей цих, виродків показати, інвалідів. Хай дивляться".

На її думку, це набагато краще посприяє вихованню підростаючого покоління, ніж "десятки годин, витрачені на розмови і лекції". Користувачі припустили, що під "виродками" Дарига могла мати на увазі батьків, які відмовляються від своїх дітей. А користувач Андрій Крук зазначив, що дочка Назарбаєва права. "Діти повинні бачити, хто народжується у алкоголіків і наркоманів", - заявив він.

Масований удар 29 березня: У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет вдалося збити

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:57

Протиповітряна оборона в ніч на 29 березня знищила 84 повітряні цілі противника з 99, якими Росія атакувала Україну,, заявив командувач Повітряних сил Микола Олещук, передають Патріоти України. Пряма мова: "В ніч на 29 березня 2024 року противник зав...

Було кілька причин: Сирський пояснив відхід українських сил з Авдіївки

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:52

Для відходу українських сил із Авдіївки Донецької області було декілька причин. При цьому під час боїв за місто російські війська зазнали колосальних втрат, зокрема понад 47 тисяч військових. Про це розповів головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пе...