"Я буду мстить и мстя моя страшна": Ватажок "ДНР" пригрозив СБУ і Порошенку у відповідь на вбивство Мотороли

Захарченко заявив, що через цей "виклик" молодій республіці "всі офіцери, підполковники, майори", які діють в окупованій зоні, "всі агенти України, всі з сьогоднішнього дня знаходяться поза законом".

О.Захарченко. Фото: Подробности.

Ватажок бойовиків незаконного угруповання «ДНР» Олександр Захарченко відреагував на загибель російського найманця Мотороли, який був підірваний вчора в ліфті власного будинку. Відеозапис з погрозами ватажка «ДНР» було опубліковано російськими пропагандистами, повідомляють Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Зокрема, Захарченко пригрозив українській владі і співробітникам Служби безпеки України, щоб ті «ходили і боялися». Бойовик також заявив, що у відповідь на вбивство «Мотороли» від окупантів «ніякої пощади не буде». Також винних в загибелі бойовика Захарченко вилаяв «сволотою і негідниками».

За словами бойовика, для нього «смерть - це не звичайний виклик», це виклик всій «республіці». Також Захарченко заявив, що «всі офіцери, підполковники, майори», які діють в окупованій зоні, «всі ваші агенти, всі з сьогоднішнього дня знаходяться поза законом».

«Коли ми прийдемо до вас додому, ніякої пощади вам не буде, повірте», - розорявся Захарченко в об'єктив відеокамери російських пропагандистів, розтікаючись мислію по дрєву про «страшну помсту» у відповідь на загибель російського найманця, що воював на боці окупанта проти українського народу. Попутно бойовик звинуватив главу України Петра Порошенка в «порушенні перемир'я».

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...