"Я не хотел бы очутиться в таком самолете": Кличко відізвався про "пасажира" Зеленського як кандидата в президенти

​Віталій Кличко вважає наявність кандидатів в президенти без політичного досвіду небезпечною ситуацією для країни. Сам він в 2014-му не став штурмувати головну посаду держави, бо мав політичного досвіду не на багато більше ніж наразі Зеленський.

Мійський голова Києва Віталій Кличко назвав кандидата в президенти від партії Слуга народу і шоумена Володимира Зеленського пасажиром літака, який випадково опинився в кабіні пілота. Про це політик сказав під час Українського ланчу на Мюнхенській конференції з безпеки, повідомляють Патріоти України з посиланням на LIGA.net.

Кличко зазначив, що йому незрозуміло, коли кандидат в президенти пише свою політичну програму методом всенародної участі.

Я хотів би прокоментувати кандидатів в президенти без політичного досвіду. "Досить креативно сказати давайте писати програму разом з народом. Але це мені нагадує пасажира, який потрапив в кабіну пілота і просить пасажирів ради, як злітати. Я не хотів би опинитися в такому літаку", - підкреслив мер Києва. На думку Кличка, це дуже небезпечна ситуація для країни.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...