"Я спонсор ополчения": "Зізнання" Єфремова у сепаратизмі виявилося маніпуляцією

При детальному вивченні кадрів сюжету з'ясувалося, що зйомка інтерв'ю з екс-головою фракції регіналів датована ще 2014 роком.

Олександр Єфремов. Фото:www.pravda.com.ua4

У поширеному відеоматеріалі екс-глава Партії регіонів Олександр Єфремов нібито підтвердив, що спонсорує і підтримує сепаратистів. Але при детальному вивченні кадрів сюжету з'ясувалося, що зйомка датована ще 2014 роком. Про це пише Informator.media, передають Патріоти України.

"Я спонсор сепаратистів ... Я приїжджаю до себе в Луганськ, я живу в своєму будинку і не збираюся звідси їхати. Подобається це комусь чи ні, я все одно буду висловлювати точку зору людей, які проживають на території області", - заявив у відео Єфремов.

Чотирихвилинне відео, опубліковане 30 липня 2016 року, "нарізали" з передачі, яка вийшла в ефір у 2014 році.

Більше 43-хвилин луганський журналіст Леонід Свідовський розмовляє з Олександром Єфремовим. Відео опубліковано на каналі Партії регіонів два роки тому, і випущено з лого Луганського обласного телебачення (ЛОТ).

Панічно бояться ЗСУ: Окупанти підтоплюють баржі для захисту залишків суден у Севастопольській бухті (відео)

понеділок, 6 травень 2024, 11:44

На вході в Севастопольську бухту російські військові встановлюють додаткові баржі для захисту від українських морських дронів. Це видно із даних супутникових знімків, передають Патріоти України з посиланням на моніторингову групу "Кримського вітру". Я...

"Ми повинні бути готові": Фінляндія підвищує боєздатність через можливе вторгнення РФ

понеділок, 6 травень 2024, 10:59

Фінляндія успішно перевірила свою здатність керувати військовою економікою і почала зберігати військове обладнання за межами своїх кордонів. Оскільки Гельсінкі готуються до можливого протистояння з дедалі агресивнішою Росією, передають Патріоти Україн...