Хіти тижня. "Пропоную дати їй поганяло "Оля-пінобетон": На росТБ видали новий фейк про "звірства ЗСУ" (відео)

Черговою заявою спробувала нажахати глядачів представниця окупаційного уряду Криму.

Ольга Ковтіді. Фото: скріншот з відео.

На російському "Першому каналі" 16 березня, член Ради Федерації РФ від Криму Ольга Ковтіді розповіла чергову криваву історію про "звірства" українців за участю "восьмирічної згвалтованої дівчинки". Про це Ковтіді говорила в програмі "Час покаже" скандального російського пропагандиста Артема Шейнина, передають Патріоти України.

За її словами, на Донбасі є багато випадків, про які "просто страшно говорити". Наприклад, "восьмирічна згвалтована дівчинка, якій в піхву заливається пінобетон".

"Пропоную Оле тепер привласнити поганяло "Оля-пінобетон", - висловився про цей виступ Ольги Ковтіді блогер Сергій Запорізький, який виклав уривок програми на своїй сторінці в Facebook. На цьому Ковтіді не зупинилася і розповіла ще про "чотирьох дівчаток, від 18 до 25 років", яким "на лобі вирізали "дружина сепаратиста", "кума сепаратиста", "донька сепаратиста".

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...