Я «ватосжигатель» в третьем поколении, - донецький партизан розповів про сімейну традицію бити російських окупантів

Храни, Господи, наших героїв!

Український боєць грузинського походження Igor Greg розповів історію своєї родини. Фото: Фейсбук.

Український боєць грузинського походження Igor Greg розповів про себе і свою сім'ю. Про це Igor Greg написав в «Фейсбуці», передають Патріоти України.

«Сьогодні 15 років, як мій батько віддав своє життя в боях з русаками під Сухумі за цілісність Грузії. У серпні 2008 загинув і мій дід, в боях під Горі з тими ж орками.

Я не міг стояти поруч з батьком і палити вату, але я можу робити це зараз, що до речі і роблю. Тому коли я кажу, що "ватосжигатель" в третьому поколінні, то це не пафос, це реальність мого життя.

Дід в першому ряду з вусами, батько теж не ликом шитий в першому ряду і ваш покірний слуга у батька на колінах. З чоловіків на цьому фото в живих тільки я », - написав Igor Greg.

Макрон зробив несподівану заяву про війну з Росією після зустрічі з Сі Цзіньпіном

понеділок, 6 травень 2024, 21:17

Президент Еммануель Макрон заявив, що Франція не воює з Росією. Про це він сказав на спільному брифінгу з главою Китаю Сі Цзіньпіном у Парижі, передають Патріоти України. Макрон наголосив, що Франції немає прагнень воювати з народом Росії. Також він до...

Cкільки чеченців воює на боці росіян проти України: Розвідка Британіїх озвучила цифри

понеділок, 6 травень 2024, 19:56

На війні з Україною у проросійських чеченських підрозділах зараз перебуває близько 9 тис. осіб. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії у Twitter, передають Патріоти України. Як зазначається у зведенні, проросійські чеченські сили воюют...