"Я вважаю за необхідне зробити наступний крок і надати Україні озброєння", - екс-міністр оборони США

Леон Панетта вважає, що треба дати зрозуміти Росії: вона заплатить ціну, якщо продовжить свої дії

Леон Панетта. Фото: topworldnews

Екс-міністр оборони в уряді Обами (в 2011-2013 роках) та керівник ЦРУ (2009-2011) Леон Панетта вважає, що США мають надати озброєння Україні задля того, щоб стримувати Росію. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Європейська Правда".

У виступі на пленарному засіданні щорічної зустрічі Yalta European Strategy Панетта заявив, що надання Україні зброї має стати символічним кроком для того, щоби дати Росії сигнал про неприпустимість тиску на Україну.

"Я вважаю за необхідне зробити наступний крок і надати Україні оборонне озброєння. Це потрібно зробити для того, щоби в Росії розуміли: якщо вони зроблять наступний крок, вони заплатять за це ціну", - сказав Панетта та додав, що Захід має і надалі надавати підтримку у політичному реформуванні України.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...