Я вважав це своїм обов'язком, щоб викрити негідника: Екс-депутат Держдуми, який свідчив проти Януковича, отримав українське громадянство

Денис Вороненков заявив, що став громадянином України у грудні 2016 року.

Денис Вороненков. Фото:http://www.tvc.ru/

Колишній депутат Державної Думи Російської Федерації Денис Вороненков заявив, що в грудні 2016 року одержав українське громадянство. Про це він сказав в інтерв'ю виданню Цензор.НЕТ, зазначають Патріоти України.

"Я вже громадянин України. 4 грудня (2016 року – ред.) закінчилися мої повноваження депутата Державної Думи, а 6 грудня я став громадянином України", - сказав Вороненков.

Щодо його показань Генеральній прокуратурі України про державну зраду колишнього президента Віктора Януковича екс-депутат Держдуми сказав: "Я б не хотів розповідати матеріали попереднього слідства, але коротко... Так, я дав свідчення у справі про державну зраду Януковича. Я вважав це своїм обов'язком, допомогти своїй країні і викрити цього негідника".

Відповідаючи на питання про те, чим би він хотів займатися в Україні, Вороненков сказав: "У першу чергу, звичайно, я б хотів бути корисним країні, з усім багажем знань, який у мене є".

"Я зараз перебуваю в стадії переговорів. Спочатку я отримав громадянство, тому що не будучи громадянином країни, складно претендувати на займання будь-яких державних посад. Мені не потрібні привілеї, я буду намагатися знайти своє місце в житті, як всі", - сказав він.

В коментарі виданню в Адміністрації президента повідомили, що президент Петро Порошенко не надавав громадянство, але могла надати міграційна служба.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...