"Хочу український паспорт!": Учасниця Нацвідбору на "Євробачення" публічно відреклася від Росії

Юлія Юріна запевнила ведучого Сергія Притулу, що вже рік не дає концертів у РФ.

Сергій Притула. Фото: скріншот з відео.

Солістка українського гурту YUKO Юлія Юріна, фіналістка Національного відбору на Євробачення-2019 зізналася, що хоче отримати українське громадянство. Про це вона сказала після виступу під час фіналу, онлайн-трансляція якого йшла на телеканалах UA: Перший и СТБ, передають Патріоти України.
Ведучий Сергій Притула пояснив, що немає ніяких обмежень в правилах конкурсу, з яким саме паспортом представляти країну. Він нагадав, що отримати громадянство можна швидко, та привів у приклад футболістів.

Притула також запитав: "Чи є бажання отримати українське громадянство, або вона й надалі планує сидіти на двох стільцях". Більш того, він нагадав, що в Україні заборонено подвійне громадянство, тому доведеться позбутися російського паспорта.

"Так, звичайно є. Є бажання отримати українське громадянство. Ми в Росії вже рік не гастролюємо і не плануємо", – зазначила співачка, додавши, що для неї не є проблемою позбутися паспорта РФ.

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...