"Я вже давно виступаю за введення воєнного стану", - Георгій Тука (відео)

За словами міністра у справах тимчасово окупованих територій Георгія Туки, зараз Україна вимагає спеціального законодавства, яке регламентувало б ситуацію на Донбасі.

Георгій Тука. Фото: 112.ua.

Заступник міністра у справах тимчасово окупованих територій Георгій Тука заявив, що виступає за введення в Україні воєнного стану. Про це він сказав в ефірі "112 Україна", передають Патріоти України.

"Вже щонайменше 4 або більше місяців я сам особисто виступаю за введення військового стану. Назвіть це як вам подобається, диктатура, але поки це не введено, не потрібно розводити, вибачте "ля-ля", працюємо в тих умовах, які виписані нашим законодавством", - зазначив чиновник.

Не заперечує заступник міністра також і проти диктатури. "За введення військового стану і положення диктатури я сам виступаю вже більше півроку", - додав він.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...