Ядерна зброя для України: Експерт дав різку відповідь

Експерт Святослав Стеценко вважає, що для України важливіше і краще розвивати свій ВПК, ніж відновлювати ядерну зброю, від якої може бути менше користі, а наслідки гіршими.

Відновлення ядерної зброї для України недоцільно. Фото: Galfinance.

Україні не слід відновлювати свою ядерну зброю, а краще направити кошти на розвиток свого військово-промислового комплексу. Про це в коментарі "Обозревателю" сказав військовий експерт, голова громадського об'єднання "Київський легіон" Святослав Стеценко, передають Патріоти України.

"Як на мене, то якщо вже витрачати ресурси на оборону, то краще на сучасні технології, техніку, просунуті засоби ураження, які здатні забезпечити виконання завдань українськими військовими", - сказав Стеценко.

На думку військового експерта, ядерна зброя має сенс лише як засіб глобального стримування.

"На тактичному оперативному рівні його застосування є недоцільним. Через те, що користь від його застосування може бути набагато меншою, ніж наслідки", - зазначив він.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...