Як Президент України у Мюнхені зірвав аплодисменти спічем про загрозу, котру несе народам Європи Росія Путіна (відео)

Найбільша небезпека для європейців - це альтернативна Європа, яку мріє створити Володимир Путін.

Петро Порошенко. Фото: news.meta.ua.

Президент України Петро Порошенко заявив, що Росія намагається створити альтернативну Європу зі своїми цінностями. Про це Порошенко сказав в своєму виступі на Мюнхенській конференції з безпеки, передають Патріоти України.

"На жаль, я не дуже хочу коментувати промову прем'єр-міністра Медведєва (прем'єр-міністра Російської Федерації Дмитра Медведєва, - ред.), Але зрозуміло, що перед нами стоять дуже серйозні проблеми. Найбільша небезпека для нас, для європейців - це альтернативна Європа. Європа з альтернативними принципами і цінностями", - заявив Порошенко.

За словами президента, саме таку Європу з нетолерантністю, екстремізмом, релігійним фанатизмом намагається створити керівництво РФ. "Ця альтернативна Європа має свого лідера, цим лідером є пан Путін (президент РФ Володимир Путін, - ред.). Ця альтернативна Європа має своїх солдатів, це солдати проросійської антиєвропейської армії", - сказав він. У цій ситуації, за його словами, потрібно боротися спільно, відстоювати європейські цінності.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...