Як у донецькому "ДонМаку" борються з загниваючим Заходом (фото)

Меню у "віджатому" McDonald'si абсолютно ідентичне оригіналу.

У мережі з'явилися фото з "ДонМаку". Фото: Фейсбук Масі Найєм.

У мережі з'явилися фото з донецького "ДонМака" - переробленого представниками "ДНР" McDonald'sа. Опублікував кадри брат народного депутата Мустафи Найєма, боєць 122-го батальйону Масі Найєм в Facebook, передають Патріоти України.

"Це ж як треба ненавидіти цивілізований світ, щоб на зло собі ж їсти абсолютно ідентичний McDonald'sу продукт. Знаходиться МакДак в Донецьку за адресою бул. Шевченка 6б. Працює на ФОПе Соболь Юлія Олексіївна", - повідомив він.

Також Найєм додав, що ціни на "Пепсі" в "ДонМаке" складають 19 грн, тейсті-бургер - 72 грн, картоплю фрі - 28 грн, а ріжок - 16 грн.

В меню є ще "коктейль шок", - додав він.



Очільник МЗС Литви Ландсбергіс прокоментував погрози Путіна застосувати ядерну зброю

субота, 11 травень 2024, 14:29

Міністр закордонних справ Литви Габріелюс Ландсбергіс заявив, що, на його думку, ядерний шантаж Путіна - це блеф. Про це повідомляє LRT, передають Патріоти України. "Він нічого від цього не виграє, але може втратити все. Деякі країни на його боці, або ...

Мета армії РФ - не Харків: Військовий аналітик пояснив справжній задум ворога

субота, 11 травень 2024, 12:28

Російські окупаційні війська не мають на меті захопити Харків, водночас намагаються максимально понівечити місто обстрілами та зробити його непридатним для проживання. Спробами наступати на півночі Харківщини росіяни хочуть відвернути Сили оборони Укра...