Як у Москві вшанували пам'ять жертв Голодомору (фотофакти)

Поминальна акція пройшла на території посольства України в російській столиці.

У Москві пом'янули жертв Голодомору в Україні. Фото: facebook

У Москві в посольстві України провели акцію в пам'ять про жертви Голодомору 1932-1933 років. Про це у Facebook написав представник МЗС Ігор Мельничук, зазначають Патріоти України.

Варто відзначити, що за час Голодомору загинули близько 8,7 мільйона чоловік, причому в абсолютних цифрах найбільші втрати понесла Україна. 80% українців вважають Голодомор геноцидом.

Як повідомлялося раніше, акції в пам'ять про жертв Голодомору пройшли у Києві, Житомирі, Одесі, Бердянську, Запоріжжі, Дніпропетровську та Харкові.

Президент України Петро Порошенко назвав Голодомор проявом багатовікової гібридної війни, яку Росія веде проти України.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...