Якби голову держави обирали сьогодні: Лідери президентських перегонів від "Соціс"

У ТОП-3 під час опитування опинилися Юлія Тимошенко, Петро Порошенко та Анатолій Гриценко.

Ілюстрація:112 УкраїнаЛідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко очолює президентський рейтинг, її підтримує 8,9% опитаних респондентів. Водночас за Петра Порошенка проголосували б 7,9% опитаних. Про це свідчать дані соціологічного опитування компанії "Соціс", передають Патріоти України з посиланням на Українську правду.

Представники соціологічної компанії питали у респондентів, за кого б ті проголосували, якщо б вибори були найближчої неділі.

У ТОП-3 опинилися Юлія Тимошенко (8,9%), Петро Порошенко (7,9%) та Анатолій Гриценко (7,7%).

Крім того, 6,9% респондентів проголосували б за Святослава Вакарчука, 6,5% за Юрія Бойка, 4,9% за Олега Ляшка, 4,6% за Вадима Рабіновича, 2,3% за Андрія Садового, 1,3% за Олега Тягнибока та 0,6% за Андрія Білецького.

Водночас 14% опитаних заявили, що проголосували б за іншого кандидата, ще 14,4% не прийняли б участі у виборах, а 20,1% відмовилися відповісти, за кого віддали свій голос, або не знають, за кого проголосувати.

Опитування проводили з 19 по 25 квітня 2018 року. Представники соціологічної компанії проводили стандартизоване інтерв’ю за місцем постійного проживання респондентів.

Росія випалює українську землю. Настав час зробити те саме з Росією: Україна вже має ударні БПЛА, котрі можуть дістатися Сибіру - The Economist

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:55

Кореспондент одного з найстаріших і найвпливовіших періодичних видань Великобританії побував на українській фабриці, де випускають бойові БПЛА великого радіусу дії, де поспілкувався з провідним працівником. Моя охорона виглядає знервовано. З кожним наш...

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...