Якщо я стану президентом: Французька подружка Путіна роздала передвиборчі обіцянки

Марін Ле Пен пообіцяла французам референдум про вихід з ЄС та визнання Криму російським, якщо її оберуть на посаду глави держави.

Марін Ле Пен. Фото:www.newsru.ua

Лідер французьких націоналістів Марін Ле Пен обіцяє провести у країні референдум щодо виходу із Європейського Союзу у разі перемоги на президентських виборах. На її думку, даний крок може зробити французів знову вільними. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на BFM TV.

За словами Ле Пен, референдум про вихід Франції із Євросоюзу необхідний, оскільки громадяни мають право висловити свою особисту думку. Вона вважає, що дане волевиявлення може зробити французів знову вільними.

"Я проведу цей референдум у Франції, тому що у вас є право на власну думку. Французи, ми можемо знову стати вільним, гордим і незалежним народом, ми можемо повернути Франції її справжнє місце в світі", – заявила лідер "Національного фронту".

Як відомо, перший тур виборів президента Франції відбудеться 23 квітня 2017 року. За даними соціологів у Ле Пен є високі шанси пройти у другий тур, який запланований на 7 травня 2017 року.

Також слід нагадати, що лідерка "Національного фронту" Марін Ле Пен пообіцяла, що її країна визнає Крим частиною РФ, якщо вона стане президентом Франції.

Операція була вдала: Дрони СБУ вразили НПЗ та електропідстанцію у двох областях Росії

понеділок, 13 травень 2024, 12:27

Цієї ночі дрони Служби безпеки України активно працювали в Липецькій та Бєлгородській областях РФ. Внаслідок атаки палала на нафтобазі "Осколнафтопостачання" біля міста Старий Оскол та на підстанції "Єлецька" потужністю 500 кВ. Про це розповіли джерела...

Окупанти кинули багато сил на захоплення Очеретиного: Військовий розповів, що відбувається

понеділок, 13 травень 2024, 11:50

Країна-агресор Росія кинула багато сил на захоплення села Очеретине в Покровському районі Донеччини. Ворог стрімко просувався на цій ділянці Авдіївського фронту, але наразі його дії застопорилися. Про це розповів військовослужбовець ЗСУ Євген Ієвлєв в ...