"Якщо вам цікаво, що у мене на телефоні, я вам його так віддам", - Парасюк на засіданні антикорупційного комітету "наїхав" на представника телеканалу "Інтер" (відео)

Нардеп обурився, що під час засідання оператор "Інтера" знімав його телефон.

Володимир Парасюк. Фото: скрін відео

Нардеп Володимир Парасюк на засіданні антикорупційного комітету обурився, що ЗМІ знімали його телефон, а не виступ його колеги Юрія Дерев'янка. Трансляцію засідання вів телеканал 112 Україна, передають Патріоти України.

"Стоїть телеканал "Інтер", який прийшов знімати наше засідання. Оператор замість того, щоб знімати нашого колегу Юрія Дерев'янка, який говорить дуже розумні речі, він знімає телефон народного депутата. Якщо вам цікаво, що у мене на телефоні, я вам його так віддам. Якщо ви займаєтеся професійною діяльністю..., то ви вже так назнімали, що у нас в країні війна", - заявив Парасюк.

Голова комітету Єгор Соболєв на це сказав: "Я сподіваюся, що там антикорупційні смс-ки".

"Попри зв'язки з Кремлем": Червоний Хрест відмовився призупиняти членство російського відділення

вівторок, 30 квітень 2024, 11:28

Міжнародний рух Червоного Хреста вирішив не призупиняти членство російського Червоного Хреста, попри потенційні порушення правил нейтралітету. Про це повідомляє The Gardian із посиланням на розслідування міжнародних ЗМІ, передають Патріоти України. За...

Цивільна авіація у небезпеці: Росія глушить сигнали GPS у районі Балтійського моря, - FT

вівторок, 30 квітень 2024, 10:44

Країна-агресор глушить GPS-сигнали, щоб захистити Калінінград від потенційних атак українських безпілотників. Зазначається, що це регулярна практика, яка становить небезпеку для цивільної авіації. Про це пише Financial Times із посиланням на міністрів ...