Янукович в шоці: Ростовський суд дав дозвіл на допит президента-зрадника

Поки що планується допитати екс-президента як свідка.

В.Януковича викликають в суд. Фото: YouTube.

Суд Києва в середу вранці отримав офіційне повідомлення від обласного суду міста Ростова (Російська Федерація) про те, що російська сторона дає санкцію і можливість здійснення допиту в режимі відеоконференції екс-глави України Віктора Януковича, повідомляють Патріоти України з посиланням на Діалог.

Повідомляється, що допит відбудеться в кінці листопада.

Колишнього президента України допитають як свідка у справі про звинувачення працівників спеціального підрозділу МВС України ( "Беркут") у справі про масові вбивства цивільних активістів на Майдані в період Революції Переваги.

На даний момент в цій справі Янукович проходить як свідок.

Адвокат колишнього президента Віталій Сердюк вже підтвердив цю інформацію. Він заявив, що київський суд вже отримав інформацію зі згодою і тепер йому належить провести роботи по організації самої відеоконференції.

Нагадаємо, раніше Янукович заявив про готовність дати свідчення по відеозв'язку у справі екс-співробітників "Беркута", які розстріляли Небесну сотню. При цьому нещодавно ГПУ і київський суд спільно заарештували всю нерухомість побіжного Януковича в скандально відомій резиденції Межигір'я під Києвом.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...