Яценюку залишилися лічені дні: Рада об'єдналася навколо відставки прем'єра, - екс-член фракції "Самопоміч" (відео)

Ірина Суслова впевнена, що парламент проголосує за відставку прем'єр-міністра.

Ірина Суслова. Фото:podrobnosti.ua

Верховна Рада об'єдналася навколо питання відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка. Про це в ефірі телеканалу 112 Україна заявила народний депутат Ірина Суслова, інформують Патріоти України.

"Не скажу, що сьогодні парламент об'єднався через перерозподіл або взагалі на якихось принципах. Парламент об'єднався в єдиному, і мені здається, дійсно за відставку уряду. Впевнена, що у вівторок буде 226 голосів. Процес пішов, вже зареєстрована петиція на сайті президента про те, щоб підняти питання про відставку уряду.

Сьогодні зареєстровані підписні листи щодо того, щоб відправити у відставку уряд, також і від народних депутатів, і я хочу поставити підпис свій, як тільки у нас почнуться засідання. Я хочу відзначити, так, парламент об'єднався навколо питання відставки Арсенія Яценюка", - заявила Суслова.

Нагадаємо, раніше на засіданні уряду чотири міністри заявили про відкликання заяв про відставку: міністр інфраструктури Андрій Пивоварський, міністр інформаційної політики України Юрій Стець, міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі, міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко.

Міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус заявив, що не буде відкликати свою заяву про відставку.

У "Народному фронті" наполягають на тому, що депутати, які вимагають відставки уряду на чолі з Яценюком, повинні зібрати 150 підписів та винести це питання на розгляд парламенту.

Також Яценюк заявляв, що Кабмін піде у відставку у повному складі, якщо у ВР буде прийнято рішення про зміну цього складу. Як відомо, звіт уряду заплановано на вівторок, 16 лютого.

"Тактика повітряних боїв часів Першої світової": У Forbes оцінили стрілянину з Як-52 по російських дронах в Одесі

вівторок, 30 квітень 2024, 2:35

Легкомоторні літаки зі стрілками є "очевидним вибором" для боротьби з повільними безпілотниками в умовах, коли потрібно заощаджувати гроші й ракети. Проте ефективність залежатиме від майстерності екіпажу, пише 28 квітня Forbes, передають Патріоти Украї...

Рейтинги не суттєво: "Якщо не буде телемарафону, то виникне медіахаос", - радник Єрмака Лещенко вимагає СБУ розібратись з критиками медіапроекту ОП

вівторок, 30 квітень 2024, 0:52

Скандальний діяч запевняє, що всі хто критикує інформаційну політику його з Єрмаком медійного дітища - або запроданці, або корисні ідіоти Кремля. Радник глави Офісу Президента Сергій Лещенко, екс-нардеп та ситуативний залізничник запевняє, що без телем...