"Й#б твою мать, б#дь, вони своїм х#м керувать не вміють, а хочуть керувати країною", - Ляшко вийшов в прямий ефір з Верховної Ради (відео)

Лідер Радикальної партії епічно закликав зменшити кількіть депутатів Верховної Ради.

Олег Ляшко. Скріншот.

Лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко обурився відсутністю великої кількості депутатів у сесійній заліі для цього інших слів, окрім нецензурних не знайшов, пишуть Патріоти України з посиланням на Вести.

"Це абсолютна ганьба, коли сидить людина з мандатом народного депутата, а в кишені чи матні тримає три паспорти зарубіжних держав. За це потрібно позбавляти мандата, як і за неявку. Ногою під зад, вилами винести звідси і забрати мандат народного депутата. Тому ми домагатимемося зменшення кількості депутатів і запровадження їх відповідальності ", - обурився Ляшко.

Він також розповів, що буде показувати все таємне із залу парламенту.

"Ми не дамо нікому нічого сховати, кожен з вас буде знати всі таємниці цього парламенту і буде повністю в курсі подій. Питають, де клоун Гончаренко? Я вже говорив - вкрали і слава Богу, що до цього часу не повернули", - сказав лідер "радикалів".

Також нардеп пообіцяв, що наступного разу покаже екскурсію в парламентську їдальню чи туалет.

"Можливо, я вам покажу екскурсію з парламентських туалетів, щоб ви побачили, що там відбувається. Я в зв'язку з цим розповім вам один анекдот:

"Заходить прибиральниця в туалет Верховної Ради, а там в унітазах наc#но, на#ано, бардак повний. Прибиральниця, яка до нового року отримувала зарплату півтори тисячі гривень, а тепер три тисячі, в серцях говорить "Й#б твою мать, б#дь, вони своїм х#м керувати не вміють, а хочуть керувати країною". Ось я хочу, щоб вони навчилися і х#м своїм керували, і державою, а якщо не вміють - скорочувати до е#ні матері і набирати нових", - сказав Ляшко.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...