Євро-2016: Козак Гаврилюк розповів, як українські нардепи в робочий час збиралися летіти до Франції (фото, відео)

В цей час повинні розглядатися закони про люстрацію і про співпрацю з МВФ.

Козак Гаврилюк розповів, як українські нардепи в робочий час збиралися летіти до Франції. Скріншот.

Депутати Верховної Ради з самого ранку готувалися до відльоту до Франції, де відбудеться матч збірних України та Північної Ірландії. Про це в прямому ефірі "Обозревателя" розповів народний депутат України Михайло Гаврилюк, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Сьогодні (16 червня. - Ред.) у Верховній Раді мене не запрошували до Франції, але я і так буду підтримувати нашу збірну. А сьогодні з самого ранку наші народні депутати збиралися. Надягали футболки, шарфи, готувалися до вильоту. Мені здається, що вже після обіду їх не буде (вечірнє засідання парламенту заплановане на 16:00. - Ред.)", - поділився народний обранець.

Також Гаврилюк розповів, де сам буде вболівати за українську збірну.

"Швидше за все, я буду вже в ліжку і буду з ліжка їх підтримувати", - зізнався політик.

Нагадаємо, народні депутати замовили чартерний літак для того, щоб вилетіти до Франції, де відбудеться матч збірних України і Північної Ірландії. Про це розповів народний депутат від "Народного фронту" Леонід Ємець:

"Тільки що на фракції серйозно обговорили питання підтримки української команди на чемпіонаті в робочий час. У той час, коли повинні розглядатися і люстрація, і закони МВФ", - написав Ємець.

"За результатами обговорення на фракції - наших депутатів в цьому ганебному чартері бути не повинно. А ось пан Онищенко, кажуть, забронював квиток", - додав він.

Нагадаємо, Національне антикорупційне бюро звинуватило Онищенко в створенні схеми по незаконному продажі газу і участі в ОЗУ.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...