Євробидло: польський друзяка Кремля намовляв кримських студентів проти ЄС (відео)

Під час спілкування з керівництвом університету євродепутат підкреслив, що передбачав возз'єднання Криму з Росією, яке він повністю підтримує.

Януш Корвін-Мікке. Фото: скрін відео

Депутат Європарламенту, голова польської партії "Корвін" Януш Корвін-Мікке прочитав лекцію для студентів Кримського університету. Лекція була присвячена питанню демократії. Крім того, польський європарламентарій намагався нав’язати студентам думку, чому не потрібно вступати в Євросоюз, повідомляють Патріоти України з посиланням на КримІнформ.

У свою чергу, Україна вимагає від керівництва Європейського парламенту дати оцінку незаконному візиту європарламентаря Корвіна-Мікке в тимчасово окуповану АР Крим.

"Пан Корвін-Мікке не тільки зухвало порушив законодавство України, в тому числі, порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію, він продемонстрував неповагу до всього Європарламенту і своїх колег," - підкреслила в. о. представника України при ЄС Любов Непоп.

Ексголова МЗС Литви пожартував про знищення Кримського мосту, у Росії дипломату пригрозили "судним днем"

неділя, 28 квітень 2024, 15:30

Ексміністр закордонних справ Литви, а нині посол країни у Швеції Лінас Лінкявічюс пожартував про знищення Кримського мосту. У Росії вибухнули погрозами. 27 квітня Лінкявічюс опублікував у X (Twitter) жарт про Кримський міст, передають Патріоти України....

"Це має бути не наша ініціатива": Сікорський заявив, що Польща таки може повернути українських чоловіків

неділя, 28 квітень 2024, 14:42

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський в інтерв'ю TVN24, передають Патріоти України. Польський міністр вважає, що у...