"Європа була створена на підставі ряду цінностей, яким політика Польщі зараз не відповідає" - Макрон

Французький глава підкреслив, що Польщі потрібно міняти підхід до регулювання трудової сфери в ЄС.

Еммануель Макрон. Фото:TatlerПрезидент Франції Еммануель Макрон заявив, що Польща повинна змінити свій політичний курс, який зараз не відповідає європейській системі цінностей. Про це пише Inforesist, передають Патріоти України.

"Європа була створена на підставі ряду цінностей, демократії і поваги свобод, яким політика Польщі на сьогоднішній день не відповідає", - сказав Макрон в ході спільної прес-конференції з президентом Болгарії РуменОМ Радевим у Варні.

При цьому французький глава підкреслив, що Польщі потрібно міняти підхід до регулювання трудової сфери в ЄС.

Як зазначають західні ЗМІ, Макрон виступає за проведення реформ, які зрівняють умови праці між працівниками з різних країн ЄС.

У свою чергу, у Варшаві виступають проти таких реформ: поляки часто знаходять в ЄС роботу за меншу заробітну плату в порівнянні з громадянами інших країн-членів союзу.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...