Ікони, антикварний посуд та арсенал зброї: Одіозний Михайло Добкін оприлюднив свою декларацію

Згідно з декларацією, нардеп від "Опоблоку" за минулий рік заробив 5,7 мільйона гривень.

Михайло Добкін. Фото:Главком

Народний депутат від фракції "Опозиційний блок" Михайло Добкін розкрив правду про мільйонні доходи. Про це політик повідомив у себе в декларації за 2017 рік, передають Патріоти України.

Так, за минулий рік Добкін заробив 5,7 мільйона гривень. Його заробітна плата склала трохи більше 200 тисяч гривень. Ще 253 тисячі гривень політик отримав в якості компенсації на депутатську діяльність. 192 тисячі гривень – стипендія почесного громадянина Харкова. 3,8 мільйона склали кредитні кошти, а 118 – відсотки.

Крім грошей, Добкін також вказав в декларації наявність цілого арсеналу зброї. Серед них – рушниці Holland & Holland, Cosmi, МЦ10901, МЦ10912, два J. Koschat й Johan Fanzoj, а також відразу 11 карабінів (Petter Hofer, Krieghoff, два Prechtl, Mannlicher, Karl Hauptmann, Christensen Arms, Holland & Holland, Blaserr K95) і мисливські ножі.

Більш того в декларації скандально відомого нардепа можна знайти 12 ікон, лампади, набір ключок для гольфу, 13 антикварних книг, антикварний посуд, а також цілий ряд картин відомих художників.

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...