Імперії, що хотіли захопити Україну, щезнули з лиця землі: Кремль не врахував цей історичний факт (відео)

Усі загарбники українських земель рано чи пізно зазнають фіаско.

Олександр Палій. Джерело: Rionews.com.ua

"У нашому народі завжди є достатня кількість людей, які до будь-якої страшної сили ставляться дуже скептично. Почнуть її розглядати з усіх боків, а потім спитають, якого кольору кров у цього страшного чудовиська. Цих страшних чудовиськ український народ пережив дуже багато. Нещодавні — це СРСР і Російська імперія", — сказав Олександр Палій в ефірі Обозреватель, передають Патріоти України.

Палій наголосив, що Річ Посполита, Кримське ханство, Османська імперія, Хозарський каганат також зазнали фіаско після того, як спробували включити Україну до свого складу.

"Монгольська імперія почала розпадатися саме з нашої території. Ми знаємо таких історій безліч. Через наші території багато хто хотів пройти, але де вони? Їх немає", — додав експерт.



Готуються прибрати? Шойгу може потрапити під "удар" через "перезавантаження" влади в Кремлі, - FT

понеділок, 29 квітень 2024, 8:30

Міністр оборони РФ Сергій Шойгу опинився під загрозою серйозного удару після арешту заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова, якого підозрюють в корупції. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. Видання пише, що Шойгу досі вижи...

На концерті Кобзона рекордний квітневий аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 квітня

понеділок, 29 квітень 2024, 8:05

В української артилерії явно побільшало снарядів. Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.04.24 орієнтовно склали: