Інтрига дня: Стало відоме нове місце роботи телеведучого Савіка Шустера

Ток-шоу Савіка Шустера виходитиме на каналі "Київ".

Савік Шустер. Фото: metronews.ua.

Політичне ток-шоу телеведучого Савіка Шустера, який оголошував голодування після заборони на роботу в Україні, буде транслюватися на телеканалі "Київ", повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Редакційна рада і колектив телеканалу підтримали ідею мера Києва Віталія Кличка про трансляцію ток-шоу Савіка Шустера на каналі" Київ", - заявили в прес-службі.

Нагадаємо, раніше в Державній службі зайнятості вирішили анулювати дозвіл на роботу в Україні телеведучого Савіка Шустера. У відповідь журналіст оголосив голодування з вимогою повернути право на роботу. Пізніше в Державній службі зайнятості вирішили призупинили своє рішення про анулювання дозволу Савіку Шустеру.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...