"Його мама голосувала за нас": У США стався дивний інцидент з прапором СРСР під час виступу Трампа (відео)

Невідомий чоловік розгорнув прапор СРСР в місті Янгстаун, штат Огайо.

Офіцер поліції схопив порушника  і провів до виходу. Скріншот.У вівторок, 25 липня, під час виступу президента США Дональда Трампа в місті Янгстаун, штат Огайо, чоловік розгорнув радянський прапор. Про це повідомляє телеканал WKBN, передають Патріоти України.

Загалом поліція вивела двох порушників під час виступу президента Дональда Трампа. Перший протестувальник знаходився у натовпі за Трампом і тримав плакат з написом "Трамп /Пенс повинні піти".

Чоловіка вивели поліцейські, після чого президент США повернувся на сцену і сказав: "Звідки, звідки він прийшов?", натовп його підтримав оплесками.

Через кілька хвилин молодий чоловік розгорнув прапор СРСР. Офіцер поліції схопив його за шию і провів до виходу.

Після інциденту, Трамп сказав натовпу: «Він молодий. Він повертається додому до мамочки. У нього проблеми. І я закладаюся, що його мама голосувала за нас, чи не так?».

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 29 березня

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:30

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 29.03.24 орієнтовно склали:

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...