"Його просто з'їдять і він це добре розуміє": Нардеп розповів, що чекає Луценка, якщо він зупиниться на півдорозі

"Якщо Генпрокурор не доведе до завершення відкриті справи, це буде кінцем будь-якої його кар'єри", - пояснив Віктор Чумак.

Віктор Чумак. Фото:www.slovoidilo.ua

У разі, якщо генеральний прокурор Юрій Луценко не доведе відкриті справи до суду, його кар'єра буде закінчена. Про це телеканалу 112 Україна заявив народний депутат Віктор Чумак, інформують Патріоти України.

"У Юрія Віталійовича вибір дуже малий, його з'їдять, якщо він не доведе до кінця. Це буде кінцем і політичної кар'єри, і будь-якої взагалі кар'єри. Його просто-напросто з'їдять і він це добре розуміє. Я вірю йому, коли він говорить, що у нього вибір невеликий, він абсолютно чітко це розуміє", - сказав Чумак.

Зеленський заявив, що Україна зможе вступити до НАТО тільки після перемоги у війні

вівторок, 30 квітень 2024, 16:57

Україна стане членом Північноатлантичного альянсу після перемоги у війні з Російською Федерацією. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на президента Володимира Зеленського під час зустрічі з офіцерами, які проходять курси професійної військової...

Особлива ставка: Сі Цзіньпін збирається вбити клин між Європою і США, - Bloomberg

вівторок, 30 квітень 2024, 15:58

Як пише Bloomberg, візит президента Китаю Сі Цзіньпіна до Франції, Сербії та Угорщини має показати, що Пекін може запропонувати ЄС набагато більше, ніж Сполучені Штати Америки, передають Патріоти України. У Міністерстві закордонних справ КНР повідомили...