Йому не вперше російські багатоповерхівки підривати: Рабинович розповів, чому вибух у Магнітогорську на руку Путіну

Найбільш небезпечне терористичне угруповання у РФ - це сама ФСБ.

На місці вибуху у Магнітогорську. Фото: ЕРА.

Вибух будинку в російському і маршрутки з трьома загиблими в Магнітогорську може бути вигідним через падіння рейтингу президента РФ Володимира Путіна. Про це розповів російський фінансист і блогер Слава Рабинович, передають Патріоти України.

"Можна скільки завгодно гадати, кому могла бути вигідна трагедія в Магнітогорську. Я можу собі уявити, що ФСБ дійсно підривала Росію в 1999 році. Там були зрозумілі мотиви, і дуже схоже на те, що це була ФСБ. А у випадку з Магнітогорському я не бачу мотиву", - заявив він.

Також Рабинович висловив свою теорію, чому трагедія могла бути вигідною для глави Росії. "Тим не менш, якщо припустити, що ми маємо справу із самим відмороженим за всю історію людства екстремістським терористичним угрупуванням - тобто КДБ-ФСБ - я можу уявити, що через падіння рейтингу Путіна ФСБ знову підриває Росію, щоб створити аналогічний страх перед терактами у народонаселення, яке, відповідно, буде знову говорити, що коней на переправі не міняють. Навіть якщо в Росії настає цілковитий економічний колапс і хаос через соціальні вибухи", - пояснив російський фінансист і блогер.

Джерело: Апостроф

Не хочуть вмирати за Путіна: Британська розвідка назвала кількість дезертирів, яких РФ засудила з 2022 року

середа, 24 квітень 2024, 10:49

З початку "часткової" мобілізації у вересні 2022 року Росія засудила 7400 окупантів, яких підозрюють у дезертирстві. Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передають Патріоти України. За даними російської медіагрупи "Медіазона", у бер...

Ворог влаштував "полювання": Стало відомо, куди війська РФ влучили в Одесі

середа, 24 квітень 2024, 10:37

Армія РФ вранці 24 квітня завдала удару по місцю зберігання виведеної з ладу автомобільної техніки у місті Одеса, військовослужбовці не постраждали, передають Патріоти України. Дослівно: "Російська Федерація завдала удару по місцю зберігання виведеної ...