Ірина Луценко розповіла, яку зарплату отримує за місяць

Дружина генпрокурора стверджує, що "жодної копійки від Адміністрації Президента не отримує", бо це "не передбачено кошторисом".

Ірина Луценко. Фото:Hubs.ua

Народний депутат України та представник президента у Верховній Раді Ірина Луценко розповіла, що її зарплата сягає не більше 14 тисяч гривень у місяць. Про це нардеп повідомила в інтерв'ю Цензор.НЕТ, інформують Патріоти України.

"У мене зараз до 14 тисяч гривень зарплата народного депутата, і 17 тисяч гривень – це кошти на ведення депутатської діяльності," – зазначила Луценко.

Дружина генпрокурора також стверджує, що "жодної копійки від Адміністрації Президента я не отримую", бо це "не передбачено кошторисом".

Крім того, політик заявила, що разом з Петром Порошенко працює другу половину дня до ночі в Адміністрації.

Перетворили на брухт: Бійці ЗСУ знищили російський танк із "Джавеліна" (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 17:44

Бійці з 53-ї окремої механізованої бригади ім. князя Володимира Мономаха успішно ліквідували ворожий танк за допомогою системи "Джавелін". Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу ЗСУ, передають Патріоти України. . На відеозаписі, опубліковано...

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...