​Істерика в Москві: "Люд в Белом доме — группа политнеудачников, озлобленных и недалеких", - "Маша Лаврова" зганьбила російське МЗС брудною заявою​

Прес-секретар Путіна Пєсков вже заявив, що після запровадження нових санкцій від США у Кремлі "намагаються зрозуміти деталі".

Марія Захарова. Фото:РИА Новости

Прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков вважає, що нові санкції США є необгрунтованими і незаконними.Про це він заявив журналістам. Про це пише Хвиля, інформують Патріоти України.

"Як і говорили раніше, ми вважаємо подібні рішення і подібні санкції необгрунтованими, незаконними з точки зору міжнародного права", - сказав він. Пєсков заявив, що шкодує про таке рішення США.

"Мы сожалеем в связи с тем, что подобное решение было принято администрацией США и президентом Обамой лично. В настоящее время мы изучаем эти заявления и опубликованную информацию. Пытаемся понять детали", - сказав він.

При цьому, спікер МЗС РФ Марія Захарова взагалі перейшла до прямих образ влади США: "Люди, обитавшие 8 лет в Белом доме — группа политнеудачников, озлобленных и недалеких. Сегодня Обама признался в этом официально", - заявила Захарова.

Як повідомлялося раніше, в РФ пригрозили "зачистити" американське посольство в Москві. Все це відбулося після того, як США ввели нові санкції проти РФ і висилають 35 дипломатів у зв'язку з кібератаками.

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...