Юля рятується за допомогою втечі? В "Батьківщині" анонсували резолюцію стосовно заяв Савченко

На думку заступника голови партії, висловлювання льотчиці вводять громадськість в оману щодо офіційної політичної лінії партії.

Надія Савченко. Фото: www.slovoidilo.ua.

На найближчому засіданні президії політичної ради партії ВО "Батьківщина" буде надано оцінку заявам народного депутата Надії Савченко. Про це повідомляє прес-служба "Батьківщини", передають Патріоти України.

"Останнім часом у медіа-просторі України звучать заяви окремих членів фракції "Батьківщина" у Верховній Раді України щодо різноманітних бачень концепцій, стратегій і тактик так званого "перезавантаження держави" і певних безпосередніх кроків у цьому напрямку. Часто такі заяви не є узгодженими та йдуть всупереч з офіційною позицією партії ВО "Батьківщина", – цитує прес-служба заступника лідера "Батьківщини" Андрія Кожем’якіна.

На думку заступника голови партії, такі висловлювання вводять громадськість в оману щодо офіційної політичної лінії партії. "В умовах війни ми закликаємо політиків зважувати кожне слово, яке повинно зміцнювати країну, а не шкодити стабільності, призводити до поглиблення політичної кризи та загострювати протистояння у суспільстві", – заявив Кожем’якін. За його словами, "Батьківщина" вітає демократичне обговорення з будь-яких питань діяльності партії та розвитку держави, однак завжди виступає з консолідованою позицією, до чого закликає "і тих депутатів, які нещодавно поповнили ряди партії".

Кожем’якін повідомив, на найближчому засіданні президії політради партії буде надано оцінку останнім публічним висловлюванням народного депутата Надії Савченко, а про результати буде поінформовано українське суспільство.

"Мы русские! Мы победим!": Титуловану російську спорстменку викрито у підтримці війни проти України

четвер, 16 травень 2024, 21:30

Російська п'ятиборка Ульяна Баташова, яка отримала статус «нейтральної» та отримала допуск до міжнародних змагань, в соціальних мережах підтримує війну проти України Про це інформує Base of Ukrainian Sports, передають Патріоти України. . В Instagram Б...

"Піднімайте руки, виходьте": У ГУР Міноборони показали вуличні бої у Вовчанську (відео)

четвер, 16 травень 2024, 21:20

Українські військові Головного управління розвідки Міноборони знищують російських окупантів під час вуличних боїв у Вовчанську Харківської області. Відповідне відео опубліковано у Facebook української військової розвідки 16 травня, передають Патріоти У...