Іванішвілі занадто дорожить дружбою з Москвою: Грузинська делегація не голосувала у ПАРЄ за резолюції щодо України – Сакварелідзе

Російський мільярдер і за сумісництвом поводир правлячої партії Грузії, що знов виграла нещодавні вибори показав що обирає між геополітичними інтересами розірваною Кремлем батьківщиною та глибокою кишенею.

Бідзіни Іванішвілі знає свій інтересГрузинська делегація не голосувала у Парламентській асамблеї Ради Європи за резолюцію щодо України.Про це написав екс-заступник генпрокурора України Давід Сакваралідзе на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"На превеликий жаль і, навіть не побоюся сказати, сором, дізнався сьогодні про те, що грузинська делегація, що складається з депутатів від правлячої коаліції Бідзіни Іванішвілі, не підтримала в Раді Європи резолюцію щодо України. Це безумовно ганьба для чинної влади Грузії", - написав він.

Як повідомляється на сайті News Georgia, грузинська делегація не взяла участь у голосуванні щодо резолюцій, прийнятих Парламентською Асамблеєю Ради Європи на підтримку України.

На сайті ПАРЄ опубліковані детальні результати голосування, згідно з якими жоден представник грузинської делегації не брав участі у голосуванні щодо резолюцій по Україні 12 жовтня.

Нагадаємо, Парламентська асамблея Ради Європи схвалила резолюцію, якою визнала юридичну відповідальність російської влади за дії маріонеткових "ДНР" та "ЛНР".

Росія тероризує Україну обстрілами та зібралася у великий наступ: Жданов пояснив, що задумали в Кремлі

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:27

Обстріли українських міст останнім часом почастішали. Російські пропагандисти знову закликають знищити Київ та Харків. А із настанням літа, як пише британське видання The Economist, зростає загроза нового масштабного наступу російських військ по всій л...

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...