Із фаєрами: Під Радою влаштували "пекельний" пікет (фото, відео)

Під Радою активісти влаштували пікет, вимагаючи розслідувати напад на херсонську активістку Катерину Гандзюк. Про це на своїй сторінці у Facebook пише журналіст Богдан Кутєпов, повідомляють Патріоти України.

"Двіж під парламентом. Хто замовив Катю Гандзюк?" - написав він й показав відео з-під стін парламенту.

Активісти у руках тримали плакати "Хто замовив Катю Гандзюк?", згодом вони підпалили фаєри. Згодом учасники акції почали розходитися.

31 липня в Херсоні невідомий хлюпнув сірчану кислоту в обличчя керуючої справами Херсонської міськради Гандзюк. Інцидент стався біля під'їзду її будинку. Жінку з хімічним опіком понад 30% тіла госпіталізували.

Наразі Гандзюк перебуває на лікуванні в Київському міському опіковому центрі. 26 серпня активісти повідомили, що стан Гандзюк погіршився. Поліція кваліфікувала напад на Гандзюк як замах на вбивство, вчинений з особливою жорстокістю.

У справі Гандзюк йдеться, що на неї напали на замовлення представників правоохоронних та державних органів - відповідний фрагмент документу опублікував у Facebook генпрокурор України Юрій Луценко. У справі про напад на Гандзюк фігурує 5 підозрюваних.

"Людям байдуже, хто конкретно керує": На Далекому Сході РФ в одному з міст скасували вибори мера

четвер, 28 березень 2024, 20:00

Народний Хурал Бурятії скасував прямі вибори мера Улан-Уде. Натомість його обиратиме конкурсна комісія, що складатиметься з депутатів міської ради та призначатиметься губернатором регіону. Про це повідомляє "Сибірський Експрес" та міське ЗМІ "МК в Буря...

"Епідемію абортів має бути припинено": Кирило обіцяє розплодити росіян до 600 млн осіб

четвер, 28 березень 2024, 19:15

За сто років сталого демографічного зростання Росія має довести чисельність населення до 600 млн осіб. Для реалізації такої мети потрібно заборонити аборти, вести пропаганду багатодітної родини та повернути «традиційні для російського народу цнотливіст...