Із "кіборга" в прокурори: Після голосування стало відомо, хто може стати антикорупційним прокурором в Україні

Найрейтинговішим кандидатом став прокурор зі Львова, який зі своїми побратимами обороняв Донецький аеропорт.

Максим Грищук. Фото:censor.net.ua

Прокурор прокуратури Львова, кіборг з Донецького аеропорту Максим Грищук став найбільш рейтинговим кандидатом на посаду антикорупційного прокурора. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Цензор.НЕТ.

За нього проголосували всі 11 членів комісії з обрання антикорупційного прокурора при рейтинговому голосуванні. До Вашої уваги ще одна світлина, на якій Максим Грищук - кіборг з Донецького аеропорту.

У свою чергу за Назара Холодницького проголосували 7 членів, за Романа Говду - 7, за Анатолія Єжова - 1, за Олександра Новікова - 4, за Володимира Кривенка - 7 і за Віталія Каська - 3.

Раніше повідомлялося, що комісія з обрання антикорупційного прокурора визначила 7 кандидатів на посаду перед фінальним голосуванням.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...