"Кадыров, сам ты будь проклят!": Скрепи накинулися на одіозного главу Чечні через свого "улюбленця" Сталіна

Обурені росіяни підняли шквал критики в соцмережах і пророкують, що скоро Кадирова посадять на вила старійшини Чечні - подачки з Кремля закінчуються.

Рамзан Кадиров. Фото:www.foxnews.com

Після того, як Кадиров прокляв Сталіна за депортацію чеченського народу в лютому 1944 року, росіяни в соцмережах вибухнули обуренням на адресу скандального політика, а деякі навіть прокляли того у відповідь, передають Патріоти України з посиланням на "Діалог UA".

"Кадиров, сам ти будь проклятий! Не смій чіпати Сталіна!", - пишуть користувачі мережі.

Також главу Чечні дорікають в тому, що він не знає історії: "Щось він забуватися почав. Історію зовсім забув або, швидше за все, не вчив".

Інші ж пишуть, що таким чином Кадиров нагадує про себе, щоб його не забували:

"Я думаю, історію він знає, це про нього забувати стали, давно не світився - ось і виступив з цією провокацією, а заодно осідлав хвилю загального опльовування радянського минулого, ну нам, чеченцям, це звичайно приємно було почути, а то того дивись на тлі скорочення подачок з Кремля Рамзанчика місцеві старійшини на вила посадять".

Варто зазначити, що росіяни в Інтернеті іноді дозволяють собі вельми неприємні висловлювання на адресу Кадирова, а у саркастичній електронній енциклопедії "Луркоморье" главу Чечні навіть назвали "царем звірів".

Нагадаємо, нещодавно глава Чечні Рамзан Кадиров прокляв Йосипа Сталіна і подякував Микиті Хрущову.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...